optimumlogo-190
Remote Support
T: +31 (0)88 – 747 73 00
Oud-Eemnesserweg 5-J
3741 MP BAARN

support@optimumict.nl
Optimum ICT | Cloud Oplossingen
Het beste van de cloud, afgestemd op de behoefte van uw organisatie
cloud,online servers,microsoft,microsoft azure,office 365,virtuele servers,online backup,intune, microsoft intune
15640
page-template-default,page,page-id-15640,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Cloud Oplossingen

Het beste van de cloud, afgestemd op de behoefte van uw organisatie

U wilt sneller en makkelijker zaken doen. Betere efficiency, minder downtime en geen zorgen meer over IT,  dat klinkt u vast als muziek in de oren. De online oplossingen van Microsoft zoals Office 365, Azure, Intune en Dynamics CRM kunnen u helpen om dit te realiseren.

Bij veranderingen in uw organisatie en het moderniseren van technologie heeft u een goede IT dienstverlener nodig. Daarnaast wilt u ondersteund worden met goede service, ook na afloop van een migratie of project.

Optimum ICT kan u helpen. Als Office 365 Azure consultants zijn we gespecialiseerd in de implementatie van Microsoft online oplossingen. We geven u degelijke support en zorgen dat uw medewerkers getraind worden na oplevering.

Met 200+ migraties op onze naam, zijn wij een perfecte partner om uw bedrijf te transformeren en begeleiden.

Ons kantoor is gevestigd in Baarn, maar we hebben een wereldwijde dekking met klanten in New York, Reykjavik, Milaan en London.

Neemt u gerust vandaag nog contact met ons op als u vrijblijvend verder wilt praten over cloud oplossingen. We zijn u graag van dienst.