optimumlogo-190
Remote Support
T: +31 (0)88 – 747 73 00
Oud-Eemnesserweg 5-J
3741 MP BAARN

support@optimumict.nl
Optimum ICT | Custom Applicaties
Custom applicaties, ook voor maatwerk oplossingen als SharePoint toepassingen, online apps of Office sjablonen in uw huisstijl kunt u bij Optimum ICT terecht.
custom applicaties,SharePoint,apps,sjablonen,templates,Word sjablonen,sjablonen,macro's,vba macro's,visual basis,.net applicaties,.net,huisstijl,web service,webservice,webservices
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Custom Applicaties

Door technologie slim in te zetten komt u verder

Een van onze specialisaties is het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke toepassingen. Met de applicaties die we bouwen, verlichten we de uitdagingen waarmee u in uw organisatie kampt. Speerpunten zijn SharePoint, custom apps en oplossingen op basis van Microsoft Office. Ook hebben we ervaring met de realisatie van koppelingen tussen verschillende (database) systemen.

Heeft u behoefte aan een maatwerkoplossing en zoekt u een geschikte en praktisch ingestelde partner? Daagt u ons vooral uit!

SharePoint Solutions
SharePoint Oplossingen
Custom Apps
Maatwerk Applicaties
templates
Sjablonen voor Microsoft Office