Al uw telefoonverkeer via Microsoft Teams: wel zo makkelijk

De afgelopen jaren is Microsoft Teams uitgegroeid tot een volwassen platform voor communicatie en samenwerking. 

Mede door COVID en flexibel (thuis)werken is Teams extra populair geworden en maken organisaties er over de hele wereld veelvuldig gebruik van.

Teams is geschikt voor snelle 1-op-1 communicatie via chat, groepsdiscussies, video vergaderingen en communicatie met externe partijen. Ook het klassieke telefoonverkeer kan efficiënt en soepel worden afgehandeld met Teams.

De inkomende gesprekken van uw klanten en partners komen binnen via Teams, maar ook de uitgaande gesprekken met uw zakelijke nummer verlopen via Teams.

U heeft geen aparte VOIP software nodig en er zijn geen zorgen over continuïteit of hardware. Via Teams beschikken uw medewerkers over een geïntegreerde oplossing voor online vergaderingen en telefonie. En niet onbelangrijk, zonder gedoe.

Teams kan worden gebruikt op iedere smartphone, web browser, laptop of vaste PC. Na activatie van telefonie verschijnt in Teams een apart numeriek toetsenbord, net als op een normaal vast of mobiel toestel. De Outlook contacten zijn voor iedere medewerker direct te selecteren voor een gesprek.

De telefonie oplossing in Teams is verkrijgbaar als aanvulling op uw Office 365 abonnement en 100% gebaseerd op cloud diensten.

Integratie van telefonie met Teams biedt de volgende voordelen:

 • Geen hardware nodig
  U hoeft niet te investeren in speciale toestellen. Meer dan een internetverbinding en eventueel een headset heeft u niet nodig. Wanneer u toch liever een vast toestel op uw bureau heeft, is dit mogelijk.
 • Locatie onafhankelijk
  Met Teams zijn uw medewerkers bereikbaar als het nodig is, ongeacht of ze vanuit huis, op het werk of onderweg zijn. Verhuist u naar een nieuwe bedrijfslocatie? Geen probleem, met Teams blijft u voor uw relaties bereikbaar op het vertrouwde nummer.
 • Lage kosten
  Teams telefonie is net als de andere Office 365 diensten aantrekkelijk geprijsd. Als geïntegreerde oplossing laat het andere VOIP telefonie oplossingen met gemak achter zich.
 • Stabiel platform
  Met Teams telefonie zijn er geen afhankelijkheden van andere partijen. Office 365 biedt u gegarandeerd de allerhoogste beschikbaarheid ter wereld. Is er onverhoopt toch een storing, dan neemt u contact met ons op. Als gecertificeerd Microsoft Partner hebben we directe toegang tot de specialisten die zich 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetten voor een snelle oplossing.
 • Moderne technologie, vertrouwde functionaliteit
  Microsoft weet wat u nodig heeft voor uw dagelijkse werk en communicatie. Alle gebruikelijke opties zoals wachtmuziek, snelkeuzes, doorschakelingen, openingstijden, wachtrijen en hunt groepen zijn standaard beschikbaar zonder extra kosten.
 • Veilig en altijd actuele techniek
  Microsoft Teams is terecht erkend als dé oplossing voor zakelijke communicatie. De nieuwste opties worden automatisch geactiveerd bij alle organisaties die Office 365 gebruiken. U bent verzekerd van gratis updates en de beste beveiliging.

Ook voor u?
Uw bestaande telefoonnummers kunt u zonder probleem meenemen naar Teams. De omschakeling wordt zodanig voorbereid dat deze zorgeloos en zonder onderbreking verloopt.

Wilt u overstappen maar twijfelt u nog of Teams goed zal passen, of wilt u meer informatie? We geven graag een vrijblijvende demo. 

Bel vandaag nog voor een afspraak op 088-7477300, we staan u dan te woord via Microsoft Teams…