optimumlogo-190
Remote Support
T: +31 (0)88 – 747 73 00
Oud-Eemnesserweg 5-J
3741 MP BAARN

support@optimumict.nl
Optimum ICT | Netwerkbeveiliging
Een goede beveiliging van uw computersystemen, netwerken en dataverbindingen is een essentieel onderdeel van uw IT omgeving. Wij ontnemen u deze zorg.
fortinet,cyberoam,aruba,fortigate,fortimail,netwerkbeveiliging,firewall,antivirus,IPv6,content filtering,data leak preventie,encryptie,schijfencryptie,anti-malware,anti-spyware,draadloos netwerk,draadloze netwerken,horeca draadloos netwerk,netwerk voor gasten,hospitality oplossingen,coffeeshop draadloos netwerk
15742
page-template-default,page,page-id-15742,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Beveiliging

Netwerkbeveiliging, een essentieel component van uw IT omgeving

Computeraanvallen en -bedreigingen zijn aan de orde van de dag. Elke organisatie heeft er helaas mee te maken. Een goede beveiliging van uw computersystemen, netwerken en dataverbindingen is een essentieel onderdeel van uw IT omgeving.

Onze gecertificeerde netwerk specialisten zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van beveiliging. Zij besteden aandacht aan alle relevante details.

Met de geselecteerde beveiligingsoplossingen kunt u er op vertrouwen dat uw bedrijfsinformatie veilig is voor hackers en andere externe bedreigingen.

Of het nu om antivirus software of firewalls gaat, we adviseren altijd producten van gerenommeerde merken. Oplossingen met niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maar tevens voorzien van erkende standaarden en accreditaties.

Firewall & Content Filtering

Monitoren en filteren van internet- en netwerkverkeer

Antivirus & malware

Bescherming van uw computersystemen tegen virussen, spyware en malware.

Encryptie

Versleuteling bestanden voorkomt lekken bedrijfsinformatie.

Draadloze netwerken

Een beveiligde draadloze netwerkverbinding voor uw medewerkers of gasten.