optimumlogo-190
Remote Support
T: +31 (0)88 – 747 73 00
Oud-Eemnesserweg 5-J
3741 MP BAARN

support@optimumict.nl
Optimum ICT | Diensten
15552
page-template-default,page,page-id-15552,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Diensten

Netwerkbeveiliging, een essentieel component van uw IT omgeving

Computeraanvallen en -bedreigingen zijn aan de orde van de dag. Elke organisatie heeft er helaas mee te maken. Een goede beveiliging van uw computersystemen, netwerken en dataverbindingen is een essentieel onderdeel van uw IT omgeving.

Onze gecertificeerde netwerk specialisten zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van beveiliging. Zij besteden aandacht aan alle relevante details.

Met de geselecteerde beveiligingsoplossingen kunt u er op vertrouwen dat uw bedrijfsinformatie veilig is voor hackers en andere externe bedreigingen.

Of het nu om antivirus software of firewalls gaat, we adviseren altijd producten van gerenommeerde merken. Oplossingen met niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maar tevens voorzien van erkende standaarden en accreditaties.

Firewall & Content Filtering

Monitoren en filteren van internet- en netwerkverkeer

Antivirus & malware

Bescherming van uw computersystemen tegen virussen, spyware en malware.

Encryptie

Versleuteling bestanden voorkomt lekken bedrijfsinformatie.

Draadloze netwerken

Een beveiligde draadloze netwerkverbinding voor uw medewerkers of gasten.

Het beste van de cloud, afgestemd op de behoefte van uw organisatie

U wilt sneller en makkelijker zaken doen. Betere efficiency, minder downtime en geen zorgen meer over IT,  dat klinkt u vast als muziek in de oren. De online oplossingen van Microsoft zoals Office 365, Azure, Intune en Dynamics CRM kunnen u helpen om dit te realiseren.

Bij veranderingen in uw organisatie en het moderniseren van technologie heeft u een goede IT dienstverlener nodig. Daarnaast wilt u ondersteund worden met goede service, ook na afloop van een migratie of project.

Optimum ICT kan u helpen. Als Office 365 Azure consultants zijn we gespecialiseerd in de implementatie van Microsoft online oplossingen. We geven u degelijke support en zorgen dat uw medewerkers getraind worden na oplevering.

Met 200+ migraties op onze naam, zijn wij een perfecte partner om uw bedrijf te transformeren en begeleiden.

Ons kantoor is gevestigd in Baarn, maar we hebben een wereldwijde dekking met klanten in New York, Reykjavik, Milaan en London.

Neemt u gerust vandaag nog contact met ons op als u vrijblijvend verder wilt praten over cloud oplossingen. We zijn u graag van dienst.

Professionele ondersteuning, de borging van uw continuiteit

Of u nu de IT ondersteuning wilt outsourcen of op zoek bent naar tweedelijns ondersteuning voor uw eigen IT afdeling, wij kunnen u de specialist leveren die beschikt over de juiste kwaliteiten en ervaring.

Onze techneuten zijn goed geinformeerd en opgeleid. Ze kunnen u bijstaan bij werkplek ondersteuning, serverbeheer, netwerk infrastructuur en tevens adviseren over benodigde apparatuur.

Bij storingen of problemen wilt u een snelle oplossing. U zit niet te wachten op een lang en irrelevant gesprek dat nergens toe leidt.

Bent u benieuwd naar de kwaliteit en slagvaardigheid van ons support team? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

desktopmgmt
Werkplekbeheer

Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers voorzien zijn van goedwerkende werkplekken. Bij storingen en/of gebruikersvragen krijgt u directe ondersteuning.

servers
Netwerkbeheer & server onderhoud

Door pro-actief beheer van onze specialisten draaien uw servers en netwerk 24×7 optimaal en zonder downtime.

JKF_0039
Helpdesk

Bij ons kunt u rekenen op ondersteuning bij incidenten. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Onafhankelijk advies & heldere blik

Projecten zijn doorgaans gericht op veranderingen. Veranderingen zijn gericht op het verbeteren van uw bedrijfsprocessen.

Met veranderingen, reguliere vernieuwingen en geheel nieuwe productimplementaties komt het vaak voor dat bestaande processen aangepast moeten worden, of dat vooraf een goede inventarisatie van de functionele eisen en wensen  benodigd is. Optimum ICT kan u hierbij helpen.

Wij kunnen u ondersteunen met het nemen van de juiste beslissingen op het snijvlak van ICT en organisatie.

Juist omdat wij ook IT projecten uitvoeren, hebben we naast kennis van techniek tevens oog voor:

  • Organisatorische en politieke aspecten
  • Bewezen en beproefde projectmanagementmethodieken

Onze resultaatverplichting krijgt u er standaard bij, zowel op kwaliteit, planning als kosten!

survey
Audits

Middels een audit of second opinion kunnen wij de kwaliteit van uw IT omgeving toetsen en borgen.

advice
Advies & Bemiddeling

Voor een onafhankelijk en passend advies op het snijvlak van techniek en strategie hebben we specialisten die graag een werkzame oplossing voor u uitwerken.

footprint
Business Consultancy

Optimum ICT kan bijdragen aan de verbetering van uw bedrijfsvoering. Onze consultants kunnen u helpen bij het concretiseren van ideeën en kijken naar realiseerbare oplossingen. Indien gewenst kan dit in interim verband.

Door technologie slim in te zetten komt u verder

Een van onze specialisaties is het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke toepassingen. Met de applicaties die we bouwen, verlichten we de uitdagingen waarmee u in uw organisatie kampt. Speerpunten zijn SharePoint, custom apps en oplossingen op basis van Microsoft Office. Ook hebben we ervaring met de realisatie van koppelingen tussen verschillende (database) systemen.

Heeft u behoefte aan een maatwerkoplossing en zoekt u een geschikte en praktisch ingestelde partner? Daagt u ons vooral uit!

SharePoint Solutions
SharePoint Oplossingen
Custom Apps
Maatwerk Applicaties
templates
Sjablonen voor Microsoft Office
Welkom bij de Office 365 Specialist

Een migratie naar Office 365 is een operatie die aandacht en voorbereiding vereist. Optimum ICT heeft sinds 2008 duizenden mailboxen gemigreerd.

Als een van de Office 365 migratie specialisten in Europa, is Optimum ICT uw perfecte partner voor realisatie van de overstap. Wij dragen zorg voor een efficiente en soepele migratie die uw manier van werken definitief verandert.

De omschakeling naar Office 365 is voor iedere organisatie een project dat opgesplitst wordt in verschillende fases. Een succesvolle migratie vereist project- en veranderingsmanagement maar tevens technische expertise en support.

Met onze projectaanpak haalt u optimaal profijt uit onze kennis en ervaring. Verder bent u zeker van een zorgeloze migratie naar Office 365:

  • Oplevering overeenkomstig de planning
  • Binnen het afgesproken budget
  • Met minimale onderbreking op uw dagelijkse bedrijfsvoering

Top 5 Microsoft Partner

Office 365 in Nederland

Microsoft Silver Cloud Partner

7.000+

365 accounts in beheer

Competenties voor Expertise en Helpdesk

De voordelen van migreren naar Office 365

Samenvoegen

Standaardiseren

Ontzorgen

Verbeteren

Consolidatie van e-mail en planning op 1 veilig platform

Standaardisatie Microsoft Office versies en overlast upgrades wegnemen

Naadloze omschakeling naar Office 365 met minimale impact

Verbetering samenwerking in de organisatie

Additionele opties voor Office 365 migraties bij Optimum ICT

Voldoen aan regelgeving met Office 365

Office 365 kan worden geimplementeerd om te voldoen aan HIPAA, FINRA, PCI-DSS en andere internationale regels.

Hybride migratie

Geeft de mogelijkheid voor een combinatie van een lokale Exchange omgeving met Exchange Online.

Office 365 ADFS / AD Connect

Is op te nemen in de migratie om Single Sign-On (SSO) te realiseren middels Active Directory Federatie.

Unified Communication & voicemail

Hiermee realiseren we een compleet geintegreerde oplossing voor bedrijfscommunicatie, inclusief VOIP telefonie.